Dykning i Jordanien via Solresor

JordanienFrån och med i början av oktober flyger Solresor charter till Aqaba i Jordanien. Resenärerna kan välja mellan att bo i Aqaba, i närbelägna Tala Bay eller vid Döda havet. För den som vill ha variation erbjuder Solresor olika kombinationer av ovan nämnda resmål under en eller två veckors vistelse.

– I Jordanien finns alla förutsättningar för lata stranddagar varvat med mycket intressanta utflykter.Både klippstaden Petra och Döda havet är närmast ett måste att besöka under en semester här, säger Pauline Berndtsson, informationschef på Solresor.

Solresors resmål i Jordanien:Aqaba – Bra utbud av butiker, marknader, restauranger och barer. En liten allmän strand och flera privata hotellstränder med solstolar och parasoll.
Tala Bay – Badort strax söder om Aqaba med ett litet centrum och marina på promenadavstånd från hotellen med restauranger, caféer och butiker. Bra möjligheter till dykning och snorkling.
Döda havet – Med sina 330 soldagar om året och hotell med spa och wellness finns förutsättningar för en lugn och avkopplande badsemester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.